LOGO

LOGO
LINK CĂTRE BLOGUL PROIECTULUI http://www.comeniusshowmeyourschool.blogspot.com/

marți, 15 octombrie 2013

REUNIUNE TURCIA

     În săptămâna 7 – 11 octombrie 2013 s-a desfăşurat în Turcia cea de a cincea activitate de mobilitate în cadrul Proiectului Multilateral Comenius „Show me your school, I’ll show you mine!”, proiect  desfăşurat în cadrul Programului de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii. La această mobilitate a participat o  delegaţie a Şcolii Gimnaziale Nr. 2 Marginea, formată  din profesorii : Diana Moisoc- responsabilul proiectului, Elena Moldovan- director, Cazaciuc Daniela şi Prelipcean Elena.
     Toate activităţile din cadrul vizitei de proiect s-au desfăşurat conform programului stabilit de şcoala gazdă, anunţat partenerilor prin e-mail şi înmânat la sosire în mapa participantului.
    Cele 5 zile de proiect au fost pline de activităţi cultural-artistice şi de vizite de documentare la diferite obiective turistice de o deosebită însemnătate pentru poporul turc.
     Activităţile desfăşurate la şcoală au debutat cu prezentarea unor dansuri tradiţionale interpretate de un grup de elevi din clasa a IV-a, momentul festiv fiind foarte apreciat de partenerii de proiect, de cadrele didactice ale şcolii, de părinţi şi elevi.     În timpul vizitării şcolii am apreciat munca depusă de elevi şi de cadrele didactice în realizarea Colţului Comenius. Am stat de vorbă cu colegii turci, aflând lucruri interesante despre sistemul de învăţământ din Turcia, programul de lucru al copiilor şi al cadrelor didactice, sistemul de notare.

Niciun comentariu: